Пиронкова засне обръщение за Турнира

09.04.2012
Пиронкова засне обръщение за Турнира

Цветана Пиронкова влезе активно в ролята си на посланик на Турнира на шампионките в София.

 
В петък екип засне обръщението на най-силната българска тенисистка. В уречения час Цветана се яви на корта в Пловдив, където тренира в момента. Пиронкова сама бе подготвила текста, който трябваше да прочете пред камерата.
 
Вярна на своя перфекционизъм, 24-годишната звезда на българския тенис направи 10-ина дубъла, докато не остана напълно доволна от начина, по който се е справила с посланието. Както е известно, Цветана Пиронкова получи wild card за най-голямото спортно събитие у нас за годината, което ще се проведе в зала „Арена Армеец” от 30 октомври до 4 ноември.
 
„Заради многото ми ангажименти няма да мога да присъствам лично в следващите инициативи за състезанието, затова приех идеята да запиша посланието. Получих лека травма в лявата ръка и реших да не играя в Барселона. Преди „Ролан Гарос” ще участвам на турнирите в Щутгарт, Будапеща, Мадрид, Рим и Брюксел. Надявам се да се класирам за София по право, т.е., като спечеля състезание от категорията International”, заяви Пиронкова пред официалния сайт на Турнира на шампионките.
 
Тя е изкарала именния си ден в неделя при баба си, на която е кръстена. Събрало се е цялото семейство. Първата ни ракета каза, че от  години не си е била в Пловдив на Цветница и е прекарала чудесно празника.
-->